ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (THESSALONIKI) ΕΛΛΑΔΑ BOI 1994

1-1228746663-el_simaia

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και η πρωτεύουσα του νομού Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε πληθυσμό 322.240, ενώ ο μητροπολιτικός πληθυσμός προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο κατοίκους. Κατέχει εξαιρετική γεωγραφική θέση, με λιμάνι στον Θερμαϊκό κόλπο Η Θεσσαλονίκη είναι ένας σημαντικός κόμβος μεταφορών για το υπόλοιπο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 1 με 6 Οκτωβρίου σε δύο μέρες.

Θέματα στα Αγγλικά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ (NICOSIA) ΚΥΠΡΟΣ ΒΟΙ 1996

Η Λευκωσία (Τουρκικά: Lefkoşa, Αρμενικά: Նիկոսիա), shirt-tshirt γνωστή διεθνώς με το ιταλικό της όνομα Nicosia (από τα γαλλικά: Nicosie),
 • NIKE AIR ZOOM VOMERO 11
 • είναι η πρωτεύουσα της Κύπρου. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η Λευκωσία ήταν σειρήνα, Nike Air Max 2017 Homme μία από τις κόρες του Αχελώου και της Μελπομένης και το όνομά της μεταφράζεται ως «Λευκή Ουσία». new balance shop firenze Χτισμένη πάνω στον Πεδιαίο ποταμό, Cal Bears Jerseys η Λευκωσία αποτελεί την έδρα της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας. ULTRA BOOST Ο πληθυσμός του Δήμου Λευκωσίας ανέρχεται μόλις στους 55.014 κατοίκους ενώ ο πληθυσμός ανέρχεται γύρω στους 240.000 κατοίκους στην ευρύτερη αστική περιοχή της πρωτεύουσας. Iowa State Cyclones Η 4η ΒΟΙ πραγματοποιήθηκε σε 2 διαγωνιστικές ημέρες μεταξύ 19-25 Οκτωβρίου. adidas tubular hombre Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να επιλύσουν από 3 προβλήματα σε κάθε διαγωνιστική ημέρα.

  ΚΟΣΤΑΝΤΖΑ (Constanța) ΡΟΥΜΑΝΙΑ BOI 1993

  1-1228746790-romania-1994

  Η Κωνστάντια είναι η παλαιότερη υπάρχουσα πόλη από τη Ρουμανία, η δεύτερη μεγαλύτερη, εξετάζοντας το πληθυσμό και την οικονομική δύναμη. Η Κωνστάντια έχει το μεγαλύτερο λιμάνι στη Μαύρη Θάλασσα. Ο λιμένας Κωνστάντια, ο τέταρτος μεγαλύτερος στην Ευρώπη, που έχει τη δυνατότητα να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια το δεύτερο στο μέγεθος στην Ευρώπη, μετά το Ρότερνταμ.

  Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τις 24 Μαΐου έως και τις 29 Μαΐου σε δύο μέρες.

  Θέματα στα Αγγλικά